DOCUMENTS ADJUNTS
< CCTEIXONERA-PRIMAVERA-2018.PDF
ENLLAÇOS
WEB CC TEIXONERA
SERVEIS RELACIONATS
Conceptualització i producció de programes i activitats
Centre Cívic Teixonera
 
El Centre Cívic Teixonera és un equipament municipal inaugurat al 1995. Un recurs per potenciar la participació de la població en les activitats socioculturals i de lleure que contribueix a la millora del benestar social, cultural i la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes.

Duu a terme una oferta cultural àmplia i afavoreix la participació de grups i entitats per tal de fomentar l’associacionisme. Potencia la cooperació i solidaritat entre els diferents sectors del teixit social i alhora fomenta accions que exclouen qualsevol tipus de discriminació. La tipologia de les activitats del centre és molt diversa; concerts, xerrades, dansa, exposicions... a més d’una programació trimestral de formació no reglada.
 
Com a servei permanent, el T@xo.net, espai perifèric i polivalent per a totes les edats fomenta l’alfabetització digital, la cultura i la literatura, amb la producció de projectes específics com El Club de la Feina, Joves a la T@xo o sessions dirigides d’informàtica. A més a més, aquest espai disposa d’un horari molt ampli d’accés lliure a ordinadors connectats a Internet i una gran diversitat de llibres de consulta.
 
Els cicles culturals més rellevants que és porten a terme des del Centre Cívic Teixonera, són:
 
Territori en dansa. Cicle dedicat a les noves tendències de la dansa de manera participativa. Tot un cap de setmana dedicat a gaudir de l’art de la dansa amb accés lliure i gratuït. http://territoriendansa.wordpress.com

Delícies d’estiu. Cicle que és desenvolupa als vespres del mes de juliol, a l'aire lliure on es combina la gastronomia i músiques de arreu del món.

Kultur Klubs. Clubs per practicar idiomes a través de música, conversa, pel·lícules, documentals… principalment l'anglès i el català, un cop al mes.

Música clàssica al Districte d'Horta-Guinardó. Cicle de música en què hi participen els centres cívics, les biblioteques del districte Horta Guinardó i l'Espai Jove Boca Nord. Consisteix en una mostra d'actuacions de música clàssica realitzada per grups professionals, amateurs i estudiants, complementada amb activitats programades tals com visites i tallers relacionats amb la música clàssica. Es realitza des del mes de març fins al mes de juny.

Disposa d'una sala d’actes per unes 150 persones, una sala taller per 20 i la sala miralls per 10 persones.
 
Centre Cívic Teixonera
c/ Arenys, 75.
08035 Barcelona
Tel. 932 563 388 
ccteixonera@qsl.cat
 
Com arribar-hi:
Metro L3 Vall d’Hebron, L5 El Coll | La Teixonera. Sortida c/ Arenys
Bus: 17, 19, 27, 60, 73, 76, 112, 119

Horaris:
Dilluns. dimecres, diuous i divendres de 9 a 22 h. Dimarts de 9 a 14 i de 16 a 22 h. Dissabtes de 10 a 14 h i de 17 a 20 h d'octubre a juny

Agost: tancat