DOCUMENTS ADJUNTS
<
ENLLAÇOS
WEB CASA GROGA
SERVEIS RELACIONATS
Gestió integral d’equipaments
Centre Cívic Casa Groga
  
El Centre Cívic Casa Groga, és un equipament municipal que fomenta la participació,   la creació i difusió cultural. Un punt de trobada pels veïns/es del barri i entitats posant també a disposició de la ciutadania els espais i recursos de l'equipament. El centre Cívic ofereix  un ampli i variat ventall de cursos i tallers de caràcter no reglat  per a totes les edats, així com diverses activitats culturals. 
 
Els principals cicles o actes culturals del centre cívic Casa Groga, són:

Estrena’t Mostra de teatre, dansa i música que pretén fomentar i donar oportunitats als grups emergents d’arts escèniques participant de l’Estrena’t i oferint als guanyadors de la mostra una via d’accés a les sales professionals. Té lloc els divendres d’octubre i de novembre a la sala d’actes de l’equipament.


Desplaça't , l’ ubicació  privilegiada de l'equipament, a mig camí entre la ciutat i la muntanya permet ser el marc ideal pel projecte estrella de la Casa Groga, un festival d'arts de carrer que mostra un ampli ventall de disciplines artístiques i dóna suport a noves creacions artístiques.  Conviuen i dialoguen les propostes més tradicionals amb les més contemporànies.  Es realitza a la primavera, concretament a finals de maig.

Terrassa't, nom que descriu la ubicació del cicle, la terrassa del bar del centre cívic i a més transmet un vincle amb el Desplaça’t. Es tracta d'un cicle de petit format d'arts escèniques: màgia, clown, cabaret, música, ...Es realitza tots els dijous de juliol.

Música clàssica al Districte d'Horta Guinardó cicle de música en el que hi participen els centres cívics, les biblioteques del Districte Horta Guinardó i l'Espai Jove Boca Nord. Consisteix en una mostra d'actuacions de música clàssica realitzada per grups professionals, amateurs i estudiants, complementada amb activitats programades tals com visites i tallers relacionats amb la música clàssica . Té lloc de març a juny.

Un servei singular de l'equipament és la ludoteca de la Casa Groga, servei integral de lleure infantil i preadolescent, (de 0 a 12 anys) dirigit a la comunitat, essent el joc en tot moment l'eix vertebrador i l'infant el principal protagonista.

El Centre Cívic Casa Groga, també disposa del servei de bar i cafeteria, obert de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 16 a 22 hores i els dissabtes de 9 a 14 hores i de 16 a 20 hores

Centre Cívic Casa Groga
Av. Jordà, 27
08035 Barcelona
Tel. 93 418 65 31
Fax 93 418 77 45
http://ccivics.bcn.cat/casagroga

Metro: Vall d’Hebron (L3),( L5)
Bus: 10, 17, 19, 27, 60, 73, 76, 112

Horari: De dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 16 a 22 hores. Dissabtes de 9 a 14 hores i de 16 a 20 hores

Agost: Tancat