DOCUMENTS ADJUNTS
<
ENLLAÇOS
WEB CIAJ
BUTLLETí CIAJ
SERVEIS RELACIONATS
Gestió de Serveis d'informació sectorials
Gestió integral d’equipaments
Centre d'Informació i Assessorament per a Joves - CIAJ

El CIAJ - Centre d'Informació i Assessorament per a Joves és un equipament de la Regidoria d'Adolescència i Joventut de l'Ajuntament de Barcelona, destinat a joves de 12 a 35 anys, en el qual orienta i assessora en les diverses àrees d'interès dels joves, com treball, habitatge, itineraris acadèmics, mobilitat internacional, cooperació i voluntariats, etc.

Setmanalment tres assessories donen als joves una visió experta dels temes següents: treball, mobilitat internacional i turisme.

Paral·lelament organitza activitats i campanyes que s'hi duen a terme són:

Campanya Informa't, gener- març, destinada a nois i noies que estan a punt d'acabar l'ESO. Presentació de les diferents sortides educatives i professionals.

Cicle de treball a l'estiu i a l'hivern. En diferents activitats, les empreses que agumenten la seva contratació durant estiu o hivern, expliquen als joves com fan els seus processos de selecció. Durant aquest cicle es presenten les diferents ofertes de feina de temporada que es recullen d'internet o de mitjans escrits.

Mostra de Turisme Juvenil. Mostra dedicada a tots els i les joves per promoure el turisme juvenil i ser una plataforma de recursos sobre viatges.