DOCUMENTS ADJUNTS
< CCCARMEL-PRIMAVERA-2018-WEB.PDF
ENLLAÇOS
WEB DEL CENTRE CíVIC
SERVEIS RELACIONATS
Gestió integral d’equipaments
Centre Cívic Carmel

El Centre Cívic del Carmel ubicat al carrer Santuari 27 del barri del Carmel és un equipament de proximitat del Districte d'Horta-Guinardó, que promou la participació social i cultural dels veïns, veïnes, grups i entitats del territori, contribuint al desenvolupament cultural i solidari del mateix.
 
Projectes destacats: Jazz tast, Cel del Carmel, Nit de crims.
 
El CEL DEL CARMEL.Cicle emblemàtic del Centre Cívic, dedicat al món del cinema. 
Una setmana d'activitats i propostes per descobrir  d'una manera lúdica, festiva i divertida, tot allò que envolta el món del cinema: maquillatge, vestuari, extres, producció, so, localitzacions... Els protagonistes d'aquesta pel·lícula són els veïns i les veïnes, les entitats, les associacions i grups del barri, així com les persones que participen activament durant tot l'any de la vida del Centre Cívic. Amb el suport d'artistes i professionals, podran experimentar i conèixer els secrets del cinema, així com expressar la creativitat que tots tenim amagada.

JAZZTAST.  Cicle que vol vincular una proposta musical al carrer amb la dinamització del teixit comercial de l’Alt Carmel i, evidentment, amb el dels nostres veïns de la part alta del barri del Coll.
Promocionem la música jazz, acostant-la a la població d’una forma desenfadada, en diversos formats: cercatapes musical, concert vermouth big band, ballada de swing,  jazztast kids, ...

NIT DE CRIMS. Un joc de pistes on convidem al públic a “jugar”. Allò que té d’especial és que es juga sobre una història que transcórrer per diferents espais de l’equipament, on es van trobant actors i actrius que l’escenifiquen (micro teatre). El públic, els actors i actrius i l'equip del centre ens traslladem a un entorn de fantasia per recrear una escena criminal que s'haurà de resoldre utilitzant l'enginy o la intuïció.
 

Centre Cívic Carmel
C/ Santuari, 27. 08032 Barcelona
Tel. 93 256 33 33 cccarmel@qsl.cat

Com arribar-hi:
Metro: El Coll-La Teixonera ( L5) o Vallcarca (L3)
Bus: V17, 87, 92, 119, 129, N4, N5

Horari: dilluns de 9 a 13.00 h i de 15:30 a 22 h i de dimarts a divendres de 9 a 14:00 h i de 15:30 a 22 h.

Agost: tancat