DOCUMENTS ADJUNTS
< FOLLETO_CASTOR_TARDOR16_WEB2.PDF
ENLLAÇOS
WEB CAU DEL CASTOR
SERVEIS RELACIONATS
Conceptualització i producció de programes i activitats
Gestió integral d’equipaments
El cau del Castor
 
El projecte del Cau del castor es va iniciar el gener de 2012 i forma part de la programació i serveis del Centre Cívic Sarrià.
Igual que els castors construeixen dics amb branques per fer el seu cau, amb el Cau del Castor volem crear un espai per a compartir amb tota la família, on tots i totes puguin tenir el seu espai acollidor, el seu cau. Des del Cau del castor es volen crear espais de trobada intergeneracionals: entre infants, familiars i acompanyants, oferint activitats que tinguin com a característica la diversificació i l’especialització.

Els cicles d’activitats del Cau del castor consisteixen en:
El Castor lector: Cicle d’actuacions de contes adreçats a  públic familiar. Alhora que fan passar una bona estona, fomenten la lectura.  Un dijous al mes a les 17.30 h.
El Castor i la natura: Activitats relacionades amb el medi ambient que, de forma lúdica, sensibilitzen infants i adults sobre la cura i respecte a la natura.  Un dimarts al mes a les 17.30 h
El  Castor musical: Es proposa fer un parèntesi en família per a gaudir d’actuacions musicals i altres formats al jardí de la cafeteria del Centre Cívic. Un dissabte al mes a les 13 h.
El petit castor:  Servei adreçat a familiars i acompanyants d’infants de zero a tres anys. Consisteix en activitats d’assessorament i recursos per a petita infància com a xerrades i tallers de cançons, jocs, massatges i temàtiques relacionades amb la salut i l’educació.
El castor i les festes populars: activitats familiars relacionades amb dates assenyalades al calendari com Carnestoltes, Sant Jordi o les festes majors.