DOCUMENTS ADJUNTS
< AGENDA HIVERN 2019.PDF
ENLLAÇOS
WEB VIL·LA FLORIDA
SERVEIS RELACIONATS
Gestió integral d’equipaments
Centre Cívic Vil·la Florida

El Centre Cívic Vil·la Florida és un espai de relació i trobada ubicat al barri de Sant Gervasi – La Bonanova. Ofereix un ventall d’activitats culturals i lúdiques per a totes les edats i actualment és un referent en la difusió de la cultura dela vida saludable, la gastronomia i l’alimentació saludable. La seva oferta contempla diferents tipus de propostes:
 
Tallers:
 
El centre compta amb una àmplia oferta de tallers de cuina i nutrició, llengua i cultura, cura del cos i la ment, creativitat, informàtica i fotografia, i amb un gran ventall de formats, horaris i per a tots els grups d’edat: públic general, infants i famílies, joves i gent gran.
 
Oferta cultural:
 
Cicles:L’oferta d’espectacles és molt variada i en pots trobar de teatre (Petites bambolines), música (Veus), audiovisual (Contrapicat i Cinema a la fresca), dansa (Miratges) i formats variats a l’aire lliure (Refresca’t), entre d’altres.  
 
Itineraris culturals:Rutes pel barri o per altres espais d’interès de la ciutat.
 
Exposicions:Espai per a donar a conèixer les obres d’artistes no-professionals, projectes del barri o bé projectes de caire social.
 
Vine a saber-ne més:Proposta culinària mensual que combina un showcooking en directe amb una xerrada divulgativa sobre les propietats d’un aliment de temporada. Inclou degustació del producte.
 
Hort al balcó:El centre compta amb horts gestionats per famílies que tenen l’oportunitat de formar-se i guanyar eines aplicables posteriorment a l’hort de casa seva.
 
Activitats infantils i familiars:Des d’espectacles els matins de diumenge (teatre, titelles, ombres, etc), passant per activitats familiars de manualitats, dansa, música, robòtica, vídeo (El petit racó), fins la celebració de festivitats tradicionals (Nadal, Carnestoltes, Sant Jordi i Castanyada).
 
Activitats per a joves:Activitats en grup basades en la cuina i la creativitat i pensades específicament per a aquest grup d’edat.
 
Activitats per a gent gran:Propostes per a majors de 60 anys en motiu de les celebracions de Nadal, Carnestoltes, Sant Jordi i Castanyada.
 
Relació amb les entitats i el barri:Amb el projecte l’Aparador de les entitats el centre fa visibles les entitats del barri i la tasca social que desenvolupen, a la vegada que participa d’activitats al carrer.
 
Oferta permanent:
 
El Centre Cívic disposa d'una oferta permanent de lliure accés per a tothom: una aula multimèdia, una sala d'estar, espai wifi i un servei de cafeteria-restaurant amb accés al jardí.
 
Pots informar-te i trobar més informació a:
 
Centre Cívic Vil·la Florida
C/ Muntaner, 544
08022 Barcelona
Telèfon: 932 546 265
ccvilaflorida@qsl.cat
www.barcelona.cat/ccvil.laflorida
 
Horari:
De dilluns a divendres de 10 a 21 h i dissabtes de 10 a 13 h
Agost: tancat
 
Com arribar-hi:
BUS:  V13, 75, 123, H4, N8 i V15
Ferrocarrils Putxet i Av. del Tibidabo