ACTIVITAT AL CENTRE CIVIC VIL·LA FLORIDA
PETITES BAMBOLINES
Petites Bambolines, un cicle de teatre de petit format, que farà les delícies dels amants del teatre gràcies a diferents companyies teatrals tan amateurs com de llarga trajectòria.
Veniu a gaudir de la millor narració oral, de la comèdia, els monòlegs, la improvisació... Troba la teva proposta i gaudeix-ne!
 
DES DE DINS- FESTIVAL UN MUNT DE MOTS
 
Dijous 19 d’octubre a les 19.30 h
Noemí Caballer Balust, filla de Maria Josep Balust Murugó, néta d’Elies Balust Jové, campaner i pregoner a Salàs de Pallars, un poble minúscul del prepirineu de Lleida…
Així comença una sessió de contes tribut al món rural i oral d'on prové la narradora.
La Noemí ens sorprèn amb contes i xafarderies d’àvies i veïnes, històries plenes d’un quotidià surrealisme. Històries de festa major, de l'emigració a les Amèriques, del mandongo, de la quotidianitat de la gent de muntanya, i les peripècies d'uns personatges entranyables.
Narració oral
Adults / Català
A càrrec de Noemí Caballer
XERRADA: PERSONALITATS A SARRIÀ. FRA JOAN BOTAM I FRA ENRIC CASTELLS, CAPUTXINS DE SARRIÀ
Dijous, 19 octubre, a les 18 h.Centre Cívic Sarrià. Activitat gratuïta
"Des d'aquest moment, vostès, estudiants i convidats, sou hostes d'aquesta casa" Amb aquestes paraules, el provincial del Caputxins, donava per començada la Caputxinada una assemblea constituent del Sindicat Democràtic d'Estudiants de la Universitat de Barcelona que va acabar com a tancament durant 3 dies, de més de 500 persones, al recinte dels Caputxins de Sarrià. Els nostres protagonistes ens explicaran aquesta i d'altres històries i anècdotes viscudes.