"CONTRAPICAT": A PLASTIC OCEAN
“Contrapicat” és el nom tècnic que es designa a una imatge quan es veu des de baix cap a dalt, un pla que et permet tenir una visió completa des d’una perspectiva d’observador/a. El cicle de cinema Contrapicat pretén mostrar treballs d’expressió creativa àudiovisual per treballar un tema i tenir una visió completa que permeti a cadascú extreure’n les pròpies conclusions. Enguany visualitzarem un documental que ens explicarà què fer per prevenir el canvi climàtic i un altre amb el qual descobrirem l’estat precari dels nostres oceans. Us hi esperem!
 
Reserva la teva plaça per no perdre’t cap documental! A partir del 5 de desembre al centre cívic, trucant per telèfon al 932546265, o enviant un correu electrònic a ccvilaflorida@qsl.cat, tot indicant el teu nom i cognoms i el nombre d’acompanyants.
 
 
A PLASTIC OCEAN
Dijous 24 de genera les 19 h
Aquest documental ens parla del “gran” invent del segle XX, els plàstics; dels nivells de contaminació que ha generat la seva massiva utilització i de com, a poc a poc, estan acabant amb la vida animal i el medi ambient.
Durada: 1 hora i 32 minuts
Direcció: Craig Leeson