ACTIVITAT AL CENTRE CÍVIC VIL·LA FLORIDA
VEUS. CICLE DE MÚSICA DE PETIT FORMAT: JULES

Us volem oferir un cicle de música intimista i molt proper, on la veu agafa protagonisme i ens fa partíceps de les seves lletres plenes d’històries i experiències. Gaudiu del caliu dels sons més propers!
Reserva la teva taula per no perdre’t cap actuació! A partir del 5 de desembre al centre cívic, trucant per telèfon al 932546265, o enviant un correu electrònic a ccvilaflorida@qsl.cat, tot indicant el teu nom i cognoms i el nombre d’acompanyants.

JULES
Dijous 28 de febrera les 19.30 h
Jules és el projecte i nom artístic del músic i compositor barceloní Juli Farfán. És un projecte de bandautor que es mou entre el pop, el rock, l’indie, el folk i la canço d’autor. Actualment Jules està presentant el seu tercer treball discogràfic, "Polígons" (Petits Miracles). El resultat d'aquesta combinació són unes cançons que estan farcides de melodies contagioses, ritmes variats i de vegades atípics, unes harmonies ben treballades i unes lletres que bé poden ser punyents i reivindicatives o bé poden tractar de temes quotidians amb molta tendresa. 
Ells són: Juli Farfán (Veu) i Fedor Veselov (piano)
Cançó d’autor.