..:: QSL - Serveis Culturals ::..


DOCUMENTS ADJUNTS
EL CAU DEL CASTOR.PDF
EL CAU DEL CASTOR PRIMAVERA 2012.PDF
ENLLAÇOS
PROJECTES RELACIONATS
Centre Cívic Sarrià
Espai Infantil El Parc
El Cau del Castor

El Cau del Castor és un servei a la infància i la família, té la vocació d’unificar els cicles i activitats dirigits a infància del centre cívic Sarrià, complementant-los amb noves propostes, que siguin prou flexibles com per atendre la màxima diversitat d’interessos. El Cau inclou:

·         El Castor Lector, cicle dedicat als contes i  dirigit a fomentar el gust per la lectura i el lleure educatiu en família. Consisteix en un espectacle al mes de conta contes.

·         El Castor i la Natura, amb el cicle ,La Llavor, que té com a objectiu plantar la llavor de la consciència ecològica en els infants fent-hi aproximacions des de totes les seves vessants: reciclatge, alimentació saludable, desenvolupament sostenible... sempre en un ambient distès i participatiu .

·         El castor i les Festes Populars,  que té com a objectiu transmetre als infants el gust per les tradicions populars de la nostra terra mitjançant la celebració de les festivitats més llustrades.

·         El Castor Musical, amb el cicle Parèntesi, queproposa a les famílies de fer un parèntesi a la rutina diària gaudint els dissabtes a l'hora del vermut amb espectacles de música en viu, pensats per a totes les edats.