..:: QSL - Serveis Culturals ::..


DOCUMENTS ADJUNTS
< AGENDA PRIMAVERA 2018.PDF
ENLLAÇOS
WEB VIL·LA FLORIDA
SERVEIS RELACIONATS
Gestió integral d’equipaments
Centre Cívic Vil·la Florida

El centre cívic Vil·la Florida és un espai de relació i de trobada què ofereix tot un ventall d’activitats culturals i lúdiques per a totes les edats. La tipologia de les activitats és molt diversa per a què tothom trobi el seu espai. Per això dins de la programació habitual hi ha cicles d’arts escèniques, itineraris culturals i activitats pensades per fer en família com el projecte "Un racó per a la família", els espectacles infantils i les celebracions populars i tradicionals. També desenvolupa el projecte de l’Aparador de les entitats que pretén fer visibles les entitats del barri i la tasca social que hi desenvolupen.

Des de juliol de 2011 compta amb el projecte d’hort al balcó que gestionen 8 famílies durant el període d’un any per tal d’assolir els coneixements necessaris per poder gestionar el seu propi hort posteriorment a casa. Una nova proposta que acull a tot tipus de persones i famílies que ha tingut una gran acollida.

Té una àmplia oferta de tallers: de cuina i nutrició, de llengua i cultura, de cura del cos, creatius etc. amb un ventall de formats, d’horaris i adreçats a diferents franges d’edat per a què tothom pugui trobar la seva oferta.

Cada dia al centre cívic Vil·la Florida hi ha uns serveis permanents i de lliure accés com l’aula Multimèdia, la sala d’estar, la cafeteria i l’espai Wifi.  

El Centre Cívic també defineix una programació específica pensant en diversos col·lectius, com ara els Joves, la Gent Gran, les Dones. També hi ha entitats que ofereixen diferents serveis com l’Associació de Veïns i veïnes de Sant Gervasi i l’ AECC.

Els principals cicles culturals són:

Petites bambolines. Cicle d'espectacles d'arts escèniques que es fa en el trimestre de tardor.

Veus.
  Cicle d'actuacions musicals, en què l' instrument protagonista és la veu i es fa en el trimestre d'hivern.

Contrapicat.Cicle de cinema documental que pretén mostrar treballs d’expressió creativa audiovisual per treballar un tema i acabar tenint-ne una visió completa del mateix que es fa al trimestre d’hivern.

Miratges
. Cicle de dansa que es fa a la primavera i que combina dos formats diferents: un vespre de dansa on es cerquen peces de caire més intimista i que es realitza a l’interior de l’auditori i una dansa al jardí que es realitza aprofitant els racons del preciós jardí que envolta l’edifici i on es cerquen espectacles més festius i que es complementa amb una activitat infantil per despertar entre els més petits el gust per la dansa.

Refresca´t.  Actuacions de petit format que es fan a la terrassa de la cafeteria en el mes de juliol.

Denominació d´Estrena (D´E) Cicle transversal que garanteix que una de les actuacions de cadascú dels cicles culturals és d´un grup que comença i estrena.

Vine a saber-ne més. Cicle transversal que combina xerrada, showcooking i degustació, on es treballa sempre amb un aliment de temporada per extreure’n el màxim profit del mateix.

Centre Cívic Vil·la Florida
C/ Muntaner, 540.
08022 Barcelona
Tel 932 546 265
ccvilaflorida@qsl.cat

Com arribar-hi:
BUS:  V13, 75, 123, H4, N8 i V15
Ferrocarrils Putxet i Av. del Tibidabo

Horari: de dilluns a divendres de 10 a 21 h i dissabtes de 10 a 13 h

Agost: tancat