DOCUMENTS ADJUNTS
< CCCASAGROGA-PRIMAVERA-2018.PDF
ENLLAÇOS
SERVEIS RELACIONATS
Gestió integral d’equipaments
Centre Cívic Casa Groga
El Centre Cívic fou inaugurat l’any 1.991, per tant compta ja amb més de 25 anys d’història, cosa que el consolida com a equipament cultural de referència dins del barri de Sant Genís.
 
La Casa Groga està ubicada dins el Districte d’Horta-Guinardó, culturalment molt actiu. Els centres culturals dels que disposa el districte són cinc centres cívics (Centre Cívic El Carmel, Centre Cívic Casa Groga, Centre Cívic Guinardó, Centre Cívic Matas i Ramis i Centre Cívic Taxonera), quatre biblioteques (Biblioteca Can Mariner, Biblioteca Juan Marsé, Biblioteca Mercè Rodoreda i Biblioteca Montbau) i un espai jove, l’Espai Jove Boca Nord.
Dins la variada programació d’activitats que ofereix cada centres cívic cada un d’ells disposa d’un cicle que destaca de la resta d’oferta. No podem parlar d’especialització, però sí de potencialitat. Es tracta de cicles que han anat arrelant i consolidant-se.
 
En el cas de la Casa Groga, hi destaquen les arts escèniques en general i les arts de carrer en particular, essent el seu cicle estrella el  Desplaça’t, que enguany ha arribat a la seva catorzena edició.
 
Un altre tret a destacar de la Casa Groga és el seu fort arrelament al barri mitjançant el treball comunitari coordinat amb les entitats properes i que es concreta amb l’organització conjunta de totes les festes tradicionals i la construcció de projectes singulars de caire comunitari.